Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa otetaan huomioon urheilijan kilpakausi, harjoitukset ja tavoitteet. Urheiluhieronta sopii kuitenki nimestään huolimatta kaikille, iästä tai kuntotasostaan riippumatta. Urheiluhieronta edistää palautumista, ennaltaehkäisee vammoja, poistaa lihaskireyksiä ja auttaa vammojen paranemista.

Klassinen hieronta

Klassisella hieronnalla poistetaan kehon kiputiloja sekä rentoutetaan lihaksia ja vilkastutetaan aineenvaihduntaa. Klassinen hieronta sopii kaikille. Hieronnan avulla lievitetään stressiä ja lihaskireyksiä sekä rentoutetaan kokonaisvaltaisesti mieltä ja kehoa.

Hierontapäivät maanantai, keskiviikko ja perjantai. Aikoja välillä klo:17-20. Varaukset suoraan Matiakselta, puh: 050 325 7137.

Työni on usein tutkivaa hoitoa, jossa pyrin selvittämään vaivojen todellisen syyn, sekä keskittymään ongelmakohtiin. Hoitoina käytän erilaisia hieronta-, venytys-, ja mobilisointitekniikoita. Asiakkaan toiveiden mukaan hoitoon voidaan sisällyttää erilaisia faskiakäsittelyitä, esimerkiksi kuppausta, MET-tekniikkaa tai faskiaraudan käyttämistä. Käsittely voi olla rentouttavaa, palauttavaa, muokkaavaa tai kipua lievittävää.

Hieroja Matias Nieminen