Sosiaali- ja terveydenhuollon turvallisuuskouluttaja Petri Salminen puhuu varautumisesta ja ennakoinnista, sekä opettaa erilaisia taktiikoita ja kädentaitoja niihin tilanteisiin, joissa me olemme jo joutuneet fyysiseen kontaktiin. Kaikki toiminta ja harjoittelu pohjautuu sosiaali- ja terveydenhuollon tulokulmaan, ei voimankäyttöön.

Erilaiset konflikti-, uhka- ja vaaratilanteet ovat lisääntymässä myös työmaailmassa. Todennäköisesti jokainen asiakaspalvelutyössä oleva ihminen on kohdannut, tai kuullut jonkun toisen kohdanneen henkilöturvallisuuteen liittyviä vaaratilanteita. On hyvä tiedostaa, että me saatamme joskus olla itse osallisena tilanteessa, joka muuttuu äkillisesti uhkaavaksi. Varautuminen, ennakointi, ja harjoittelu ovat nykypäivän työkalut, joilla me voimme parantaa omaa ja työyhteisömme turvallisuutta.

”Kun ajattelemme ja käyttäydymme turvallisuutta tukevasti, toimintamallimme ovat varmemmat ja osaamme toimia, kun tilanne muuttuu uhkaavaksi. Yhdessä turvallisuushyvinvoinnin parhaaksi”.

Koulutus suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille

Lisätietoja pyytämällä osoitteesta info@metodintalo.fi