Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuuden kohtaaminen vastaanotolla – perehdytys seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuuden terapian (SSM-terapia) työotteeseen

Tavoite: Tavoitteena on kehittää ja laajentaa osallistujien ymmärrystä seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuutta edustavien asiakkaiden kanssa työskentelemisen ulottuvuuksista. Perehdymme tämän asiakasryhmän kohtaamisen erityiskysymyksiin sekä paneudumme asioihin, joiden tietäminen ja ymmärtäminen auttaa asiakaslähtöisen kontaktin muodostumisessa.

Kohderyhmä: SSM-terapian työotteeseen perehtyminen antaa työkaluja niin psyykkisen terveydenhuollon kuin sosiaali- ja kasvatusalankin ammattihenkilöille, jotka työssään kohtaavat seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuutta. Niin lasten, nuorten, aikuisten kuin pariskuntien ja perheidenkin kanssa työskentelevät voivat saada SSM-terapian työotteesta uutta näkökulmaa ja osaamista asiakastyöhönsä. Sisältö onkin sovellettavissa myös muuhun kuin psykoterapiatyöhön.

Menetelmät: Kouluttajan luento-osiot, kysymykset ja keskustelut, paikalle tuotuun kirjallisuuteen tutustuminen, tematiikkaan eläytymiseksi mahdollisesti lyhytelokuvat. Koulutusryhmä pidetään pienenä, jotta keskusteleva ilmapiiri mahdollistuu.

Kouluttaja: Aleksi Jalava – psykologian maisteri, laillistettu psykologi, psykoterapeutti (yksilö- ja pariterapia): täyd.koul. kognitiivisen psykoterapian kouluttajapsykoterapeuttikoulutus / vaativa erityistaso, pariterapia, kliininen hypnoterapia

Aika: Ilmoitetaan myöhemmin

Hinta: 195,00e per henkilö+ alv.

Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset: Eeva-Leena Kataja, 0400-578 752, eeva-leena.kataja@metodintalo.fi

Metodin psykoterapeutti, retriittikeskus Villa Harmonian omistaja, Katja Eilu, puhuu omaan itseen tutustumisesta, hiljentymisen ja läsnäolon taidosta. Luennolla keskustellaan, oivalletaan, hiljennytään, ja avataan silmiä ehkä jollekin ihan uudelle, aidolle ja voimaannuttavalle.

Ajankohta: toteutetaan kun vallitseva tilanne helpottaa ja työpajojen pitäminen hyvillä mielin on taas ajankohtaista

Hinta: 50euroa/henkilö

Ilmoittautumiset kohdasta ”Ajanvaraus” – ”Ilmoittaudu ryhmään” tai sähköpostitse osoitteeseen info@metodintalo.fi