Mindfulness –yksilöohjaus

Mindfulness -yksilöohjauksessa on mahdollisuus tutustua mindfulnessin perusteisiin ja saada ohjausta erilaisiin mindfulness-harjoituksiin yksilölliset tarpeesi ja toiveesi huomioiden. Ohjauksessa saat keinoja vahvistaa omaa hyvinvointiasi sekä itsetuntemustasi. Tärkeänä osana ohjausta on tunteiden ja ajatusten kanssa työskentely, oma arvomaailma sekä itsemyötätunto.

Itsemyötätunto on taito, jonka avulla opimme vaikeina hetkinä välittämään itsestämme samaan tapaan kuin välitämme jostakin, jota rakastamme syvästi. Tutkimusten mukaan itsemyötätunto mm. lisää onnellisuutta, itsevarmuutta, luovuutta, kiitollisuutta ja yleisesti tyytyväisyyttä elämään. Se myös auttaa käsittelemään vaikeita tunteita ja vähentää stressiä.

Mindfulness-tutustumiskäynti 45min 50€.

Kuuden tapaamisen paketti 595€ (maksetaan kuudessa erässä)
Sisältää:
– 6 x 1h tapaamista ohjaajan kanssa livenä tai etänä- kotiharjoitukset
– äänitetyt harjoitukset
– yhteydenpito sähköpostilla koko 6 viikon ajan

Mindfulness –parit

Mindfulness tarjoaa työkaluja tarkastella asioita myös parisuhteen näkökulmasta, sekä suhteessa itseen, että toiseen. Ohjaukseen voi tulla myös yhdessä kumppanin kanssa. Tällöin käymme yhdessä läpi konkreettisia keinoja harjoittaa yhdessä tietoista vuorovaikutusta, tunnetyöskentelyä ja -säätelyä sekä myötätuntoa itseä, että toista kohtaan.

120e / 90 min